"Az Elysium Fénytesti Áthangolás számomra szinte leírhatatlan élményt nyújtott. Már születésem óta közel állandóan valamilyen fizikai fájdalom vagy betegség gyötört, ezért jelentkeztem a Fájdalom-test lebontását segítő kezelésre Judithoz.

"Régóta dolgozunk együtt a sorsterületeimen, tehát hajnalig tudnám sorolni mennyi minden változást hozott ez a közel 4 év. Számomra mindig példaértékű az a kedvesség és nyitottság, ahogy jelen vagy a tanácsadásokon. Lenyűgöző az az elkötelezettség, ahogy mindig a szeretet útját keresed, legyen az szó bármilyen élethelyzethez, amit odaviszek Neked.

Ez a lehetőség nem hasonlítható össze más gyógyítással, ami a fizikai síkon található. Igazából szavakkal nem lehet átadni az élményt, ezt meg kell tapasztalni. Nagyon éreztem már, hogy egy magasabb dimenziós segítségre van szükségem, és habár sok mindent kipróbáltam, reményem már nem sok maradt, hogy meg tudok válni végleg minden korláttól, amit mindig is éreztem magamban és tudtam, hogy nem ebből az életből származnak. Így egy kedves ismerősöm által talált meg az információ. Az első találkozás teljesen akadály mentesen jött össze.

Ha igazán őszinte válaszokat keres az ember, mely a szeretet nyelvén szólítja meg, legjobb helyen jár Juditnál.

Racionális, a számok világában élő ember vagyok, aki leginkább csak azt hiszi el, ami logikus vagy matematikailag levezethető, esetleg amit megtapasztal. Nos, ez az énem jutott el Judithoz, akit egy nagyon kedves ismerősöm ajánlott, amikor már épp minden összeomlott körülöttem. Megszoktam, hogy irányítom az életem, viszont volt jó néhány helyzet, amiben úgy éreztem, hogy csak körbe-körbe járok és mindig visszatérek a kiinduló pontra, ezenkívül sikerült egy nagyon komoly védelmi bástyát felhúznom magam köré, ami mindentől, jótól és rossztól egyaránt megvédett. Ezek miatt egy ideje kezdtem kellemetlenül érezni magam és elérkezettnek láttam az időt, hogy változtassak, de nem tudtam, mi lenne az, ami kiutat mutat ebből a helyzetből. 

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)