Néha egy-egy mondat többet ér, mint azt az első pillanatban gondolnánk, mert a lelkünkig hatol és segít megkülönböztetni a lényegest, a lényegtelentől:

Örök érvényű üzenet szeretett Tanítóimtól:

„Talán csak annyit őrizzünk meg magunkban, hogy ez az életünk rendkívül fontos, és nem szabad eltékozolni egyetlen percét sem.
Éljünk meg mindent, amit csak lehet örömben, játékkedvvel, és szeressük meg ezt az életet azokkal a lehetőségekkel, amit adni tud.
Éljünk úgy, hogy soha ne kelljen szégyenkeznünk, hogy ne kelljen megbánnunk semmit, hogy mindig tiszta lelkiismerettel ébredjünk és harag, vagy hazugság nélkül pihenjünk meg este.
Tanuljunk szeretni, ölelni, és elfogadni mindent és mindenkit, ahogy van, tisztelettel és ítélkezés nélkül. Ne bántsuk magunkat, mert azzal fogy az a kincsünk, amelyet belénk álmodott az Ég, és ne bántsunk mást se, mert azzal kevesebb lesz a világ.
Mindegy, hogy mikor történik meg a „Nagy Ugrás”, 2012-ben, 2030-ban, vagy holnap, sőt mindegy, hogy észrevesszük-e, amikor megtörténik, csak az a fontos, hogy amikor ezt a világot elhagyjuk akár így, akár úgy, több Fény és több Szeretet maradjon utánunk, mint valaha!”

(Idézet Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó: Az Átlényegülés Kapujában ill. Csillag-Sorsok című könyvéből)

 

„Az ember végül rádöbben, hogy egész életében csak az volt az igazán értékes, örömteli és jó, amikor szeretett. És szerették. A többi csak rögeszme, lázálom, értelmetlen rohanás, én most az igazi szeretetről beszélek, amelyben sok áldozat és lemondás is van. Főleg az. Csak hogyha szeretünk: észre sem vesszük. A szeretet meleg.

A szeretet légkörében meleg van. És ez ott kezdődik, hogy belőlem árad. Énbelőlem indul. Meleg lesz körülöttem. De ez csakis akkor jöhet létre, ha magammal is jó viszonyban vagyok, ha van bennem valaki, akit szeretek. Ha azt érzem, hogy jó magammal is együtt. Mondják ezt harmóniának is. A szó nem fontos. Mindenki tudja, miről van szó.

Nem értelmi, nem is érzelmi kérdés. Nem is csak sugárzás kérdése. Több. Életkérdés. Ha szeretek, jó élni. Ha nem… csak szorgalmi feladat az életem. Még annyi sem… Jó, ha erre az ember nemcsak az útja végén jön rá, hanem mindjárt az elején. Vagy a közepén. Sohasem késő.”(Müller Péter)

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)