2020 februárjában beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Áthangolás Misztériumának harmadik szintjébe is Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó tanítóim által, amellyel a karmikus mintázatok lebontása történtethető meg. E közérzet javító eljárás bemutatására álljon itt egy részlet az eredeti forrásul szolgáló csillagnemzetsegek.hu oldalról:

„Az Elysium Fénytesti Áthangolás alapelvei szerint azt jelenti egy karmikus fájdalommintázat, hogy az illető a távoli galaktikus vagy naprendszerbeli múltjában, vagy bármely korábbi földi életében történt egy rendkívül drámai és számára nagyon traumatikus helyzet, amelyet a lelke és a lelkiismerete hibának, tévútnak, bűnnek, eltévelyedésnek vagy mulasztásnak értékel, s ezért rendszerint nagyon komoly bűntudat és szégyenérzet társul ehhez. Ennek nyomán megnyílik az igény a jóvátételre, az egykori hiba vagy bűn korrekciójára.

2019 áprilisában beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Áthangolás Misztériumába Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó tanítóim által, amellyel a Függőségek oldása történtethető meg.

E közérzet javító eljárás bemutatására álljon itt egy részlet az eredeti forrásul szolgáló csillagnemzetsegek.hu oldalról:

„Az ©Elysium Fénytesti Áthangolás egy olyan komplex érintéssorozat egymásra épülő rendszere, amely különböző ún. oldás-kulcsokat működtet a fizikai test, az étertest, az érzelem-test és a mentál-test szintjén. Vagyis e speciális és egészen varázslatos módon működő érintés kombinációk közvetítése révén az általunk képzett koordinátoraink segítenek kioldani a különböző fájdalmak és félelmek hátterében lévő energetikai mintázatokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten is. Olyan sajátos kapukat nyitunk a test és az aura különböző rétegeiben, amelyeken át kiszabadíthatók és kivezethetők a testi és lelki szenvedést okozó fájdalom-, és félelemtöltések, miközben számos felismerés érkezhet mindezek tényleges gyökeréről és okairól.

2019 januárjában beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Áthangolás Misztériumába Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó tanítóim által, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg. E közérzet javító eljárás bemutatására álljon itt egy részlet az eredeti forrásul szolgáló csillagnemzetsegek.hu oldalról:

„Az ©Elysium Fénytesti Áthangolás egy olyan komplex érintéssorozat egymásra épülő rendszere, amely különböző ún. oldás-kulcsokat működtet a fizikai test, az étertest, az érzelem-test és a mentál-test szintjén. Vagyis e speciális módon működő érintés kombinációk közvetítése révén az általunk képzett koordinátoraink segítenek kioldani a különböző fájdalmak és félelmek hátterében lévő energetikai mintázatokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten is. Olyan sajátos kapukat nyitunk a test és az aura különböző rétegeiben, amelyeken át kiszabadíthatók és kivezethetők a testi és lelki szenvedést okozó fájdalom-, és félelemtöltések, miközben számos felismerés érkezhet mindezek tényleges gyökeréről és okairól.

„2011. szeptember 22-25. között egy nagyon intenzív négy napos beavató képzés során a szellemi közösségünk újabb 53 tagjának – köztük az eddigi csillag-koordinátori csoportnak – adtuk át a Lemúriai Misztériumok gyönyörű és végtelenül szent titkát. E közösség tagjai, a már hosszú évek óta velünk haladó tanítványaink közül kerültek ki, akik ilyen módon végigélték már a Csillagnemzetségek Galaktikus Mítoszai tanfolyamsorozatot, majd átégtek a Megváltás Körök mély öngyógyító folyamatain, ezután pedig elsajátították a Lemúriai Fénytest csillagjármű működtetésének módját, és az évek alatt bizonyították, hogy lelkük és szívük mélyén a Lemúriai Csillagok szigetének emlékezetével érkeztek és sorsukat éppúgy a csillagtudatosság képviselete hatja át.

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)